Loading Догађаји

NLP Master

PRIJAVE U TOKU

Nastavite vaše NLP putovanje sa nama pridružite nam se na NLP Masteru! Uslov je završeni trening za NLP praktičara. Upis u toku…

NLP Master trening je za SVE one koji žele da usavrše i prošire znanje NLP-a. Uslov je završeni trening za NLP praktičara. Budite odvažni i preuzmite svoj život u svoje ruke!

NLP Master sadrži 9 modula a teme koje se obrađuju u okviru njih su:

I modul – Vrednosti

Naučićete ulogu hijerarhije vrednosti u našim životima, kako da detektujete i promenite ograničavajuće vrednosti i kreirate usklađenu hijerarhiju koja podržava ostvarenje željenih ciljeva.
Ovo je vikend transformacije…. Niko ne zna koliko daleko promena može ići…..

II modul – Meta programi i modelovanje

Meta programi su ključ koji otvara vrata razumevanju ljudskih mapa i omogućava kreiranje vlastitog i profila drugih na lingvističkom nivou. Znanje Meta programa nam omogućava uspešno upravljanje ljudima, otkrivanje najboljeg kandidata pri zapošljavanju, definiše načine motivacije, sklonost timskom radu, ulozi vođe. Meta programi otkrivaju kako odlučujemo, pregovaramo, kupujemo, reagujemo u stresnim situacijama…
Kad jednom, otkrijete i upoznate Meta programe Vaša komunikacija nikad više neće biti ista i postajete izuzetno efikasni.
Modelovanje je suština NLP koji nam omogućava usvajanje obrazaca akcelerativnog učenja svih veština. Projekat modelovanja jedne veštine po izboru polaznika je deo sertifikacije.

III modul – Prezentacione veštine

Svaka komunikacija je prezentacija nas samih. I zato, učeći prezentacione veštine otkrivate svoj lični prezentatorski stil, stičete veštine kreiranja i kontrole stanja prezentatora, razvijate ličnu harizmu. Uz otkrivanje i razvijanje ličnog stila naučićete kako da strukturirate prezentaciju, kako da izazovete željeno stanje publike, kako da odgovarate na teška pitanja… Projekat modelovanja na sertifikaciji predstavljate korišćenjem prezentacionih veština.

IV modul – Hipnoza i „Spretna usta”

Hipnoza u svakodnevnom poslovnom i privatnom okruženju će vam pružiti znanja sugestije i uticaja na nesvesni um sagovornika uz ekologiju. Spretna usta su napredni jezični obrasci koji izazivaju promenu u dubokoj strukturi sagovornika. Korisni u coaching-u, pregovorima, prodaji, upravljanju ljudima…

V modul – NLP coaching veštine

Rad sa klijentima i podržavanje njihovih promena je veoma zanimljiv i zahtevan. Ovog vikenda ćete naučiti „tajne” rapora, vođenja, upravljanja svojom energijom coach-a, kako „verovati” za klijenta. Steći ćete uvid u česte greške kod coaching-a i načine kako ih izbeći.

VI modul – S.C.O.R.E Model i nove tehnike

Naučićete SCORE model rešavanja problema u coaching kontekstu i poslovnom okruženju, kao i da rešavate alergije, ograničavajuća uverenja Re-imprint tehnikom, Alignment-om.

VII modul – Grupe i sistemi

Naučićete da upravljate grupama i sistemima. Znaćete koje vrste grupa postoje, koji su njihovi elementi i karakteristike, koje su faze razvoja i kako se upravlja grupnim procesima.

VIII modul – Kreiranje budućnosti

Naučićete da SET-ujete ciljeve i vizualizujete budućnost. Jungle Gym, “kupka pozitivnih resursa” je tehnika jedinstva percepcionih pozicija, neurologičkih nivoa i Time line-a u postavljanju ciljeva.

IX modul – Sertifikacija

Sertifikacija uključuje prezentaciju projekta modelovanja, rešen open-book test i aktivno učestvovanje u svim segmentima treninga. Nakon završenog treninga dobijate sertifikat NLP Mastera INHNLP i IANLP asocijacija.

Trening je namenjen NLP praktičarima koji žele usavršiti svoje NLP znanje i nastaviti svoj lični rast i razvoj.

Trajanje NLP treninga je 18 dana, raspoređenih u 9 vikend modula (subota i nedjelja) od 9:30h do 17:30h. Bazira se na kombinaciji interaktivnog predavanja, pre svega vežbama koje oslikavaju realne situacije koje se kasnije pretaču u iskustvo. Takođe, kroz trening se dobijaju i sami alati čijom se primenom u praksi odmah počinju uočavati pozitivne promene i rezultati.

Raspored modula:

MODUL DAN MESEC GODINA
I 17-18 Septembar 2016
II 22-23 Oktobar 2016
III 26-27 Novembar 2016
IV 14-15 Januar 2017
V 11-12 Februar 2017
VI 11-12 Mart 2017
VII 08-09 April 2017
VIII 13-14 Maj 2017
IX 24-25 Jun 2017

NLP-masterPredavač: Trener i vlasnica „Miroras Centra za osobni rast i razvoj“ iz Zagreba, Dragana Mladenović. Miroras centar postoji preko 10 godina i jedan je od prvih centara ovog tipa u regionu. Dragana je jedan od prvih NLP Master trenera na našem području i nosilac 3 velika međunarodna, američka i evropska sertifikata (IN HNLP, IANLP i ABNLP).

Vrednost treninga: 1.650,00 EUR + PDV po učesniku.

Za prijave do 01.09.2016. stičete pravo na 20% popusta pa je ukupna investicija 1.320,00 EUR.

Ako do 15.avgusta uplatite akontaciju u iznosu jedne rate, stičete pravo na popust od 15% i ostatak možete plaćate u jednakim mesečnim ratama od početka programa. U tom slučaju ukupna investicija iznosi 1395eur, a rata 155eur.

Postoji i mogućnost plaćanja u jednakim mesečnim ratama od po 183 eur počevši od prvog modula.

U cenu kursa uračunati su 9 modula predavanja i vežbi, skripta, svi pisani materiajali, osveženje i ručak, dodatni termini za vežbanje u HR Centru, sertifikaciju.

Početak NLP Master treninga: 17. i 18. septembar 2016., od 9:30h do 17:30h
Mesto održavanja: HR centar, Resavska 48, 1. sprat, stan 12
Dodatne informacije: +381 64 429 68 31, office@hrcentar.rs

Prijavite se preko formulara: