Loading Догађаји

NOVOGODIŠNJI CIKLUS RADIONICA

28.11 - 22.12.2016

U narednom   periodu, pripremili smo za vas “Novogodišnji ciklus radionica” namenjenih uspešnom i efikasnom ličnom i poslovnom razvoju. Radionice možete pratiti pojedinačno ili pohađati ceo ciklus.

I radionica: MOTIVACIJA I OPTIMIZAM 

28.11.2016.

Kako funkcioniš samoregulišuća motivacija?

Kako otkriti šta nekoga motiviše?

Kako upotrebiti motivacioni stil u svakodnevnom životu?

Kako motivisati zaposlene za obavljanje određenih poslova?

Kako održati motivaciju zaposlenih?

Pozivamo  vas da nam se pridružite 28.novembra na  radionici “Motivacija i optimizam” gde ćemo, zajedno sa vama, proučiti neke od pobrojanih tema, dati vam neka gotova rešenja a pripremili smo vam i neka iznenađenja.

Radionicu vodi: Vladimir Simeunović, NLP master, trener i business coach.

 

II radionica: STRATEŠKO RAZMIŠLJANJE

08.12.2016.

Pepeljuga, Mickey Mouse, Mala Sirena…verovatno vas ovi likovi asociraju na detinjstvo i  crtane filmove legendarnog Walta Disneya. Jeste li se ikada upitali kako je Walt Disney uspeo osmisliti i realizovati vrhunske crtane filmove koji su i danas aktuelni i privlačni svima, bez obzira na uzrast? Kako je  uspeo u nečemu što niko drugi nije?

Želite li da saznate koju je strategiju Disney koristio da bi došao do vrhunskog rezultata?

Želite li da date ime onim delovima svoje ličnosti koji govore “Imam ideju“, “Mislim da to treba organizovati na sledeći način…“, “Da li će to funkcionisati ako…?“ ?

Svi u sebi imamo ta tri glasa, samo im ne dajemo jednako pravo. Walt Disney im je dao i zbog toga je postao uspešan.

Ovladajte  tehnikom  za kreiranje novih ideja , za rešavanje problema, za nalaženje novih načina na radionici “Strateško razmišljanje” koja se održava 08.decembra.

Radionicu vodi: Marijana Milošević Simić  diplomirani muzički pedagog i NLP master, autor muzičke radionice za bebe Bim Bam i više akreditovanih seminara pri Ministarstvu prosvete.

 

III radionica: MUZIKA ZA SREĆNO RODITELJSTVO

12.12.2016.

Da li želite da odgajate srećno dete?

Da li želite da sa svojim detetom provodite maksimalno kvalitetno vreme?

Da li vam je važno da vaše dete ostvari svoj pun potencijal?

Da li želite da savladate veštine kojima ćete uz muziku i igru svom detetu sve ovo pružiti?

Pridružite nam de 12.decembra  na radionici „Muzika za srećno roditeljstvo“ i saznajte  kako se uz pomoć muzike razvija inteligencija, šta bebe čuju i šta bi trebalo da slušaju u stomaku, kako uz igru ubrzati razvoj govora i zašto je važno pevati bebama. Šta je važno da deca razvijaju u predškolskom uzrastu, kada je pravo vreme za muzičku edukaciju i kako muzika pomaže u učenju.

Radionicu vodi: Marijana Milošević Simić  diplomirani muzički pedagog i NLP master, autor muzičke radionice za bebe Bim Bam i više akreditovanih seminara pri Ministarstvu prosvete.

 

IV radionica: NOVOGODIŠNJE POSTAVLJANJE CILJEVA

22.12.2016.

Početak svake nove godine je idealna prilika da se pozabavimo temom planiranja, postavljanja ciljeva “New Years resolution”.  Radionica koju organizujemo u pravo vreme na pravom mestu, pružiće priliku da svoje ciljeve za narednu godinu postavimo na način koji je u skladu sa našim ŽIVOTNIM BALANSOM. Ovo se odnosi na balans vremena i kvaliteta vremena provedenog na poslu i van njega. Za  uspešno  balansiranje  između  poslovnih i privatnih  obaveza  najvažnije  je  odrediti prioritete  u životu,  alocirati  vreme  za  svaki  od  njih,  postaviti  ciljeve  na  pravi  način  i raditi na njihovom ostvarivanju.

Pridružite nam se 22.decembra na radionici „Novogodišnje postavljanje ciljeva“   na kojoj ćemo se baviti vrednostima i prioritetima u životu i postavljanjem važnih životnih ciljeva na pravi način.

Radionicu vodi: Vladimir Simeunović, NLP master, trener i business coach.

 

Pružamo vam priliki da kroz „Novogodišnji ciklus radionica“  ovladate  korisnim, odmah upotrebljivim znanjima i da kroz praktičan rad sa radionice ponesete neki konkretan rezultat.

Investicija za radionicu: Investicija za pojedinačnu radionicu iznosi 1.800 dinara. Ukoliko se prijavite na dve  ili više radionica investicija po radionici iznosi 1000,00 din.

Mesto održavanja: HR Centar, Resavska 48, 1. sprat, stan 12

Datum i vreme održavanja radionica:

  • MOTIVACIJA I OPTIMIZAM – ponedeljak, 28.11.2016. od 18h do 20h
  • STRATEŠKO RAZMIŠLJANJE – četvrtak, 8.12.2016. od 18h do 20h
  • MUZIKA ZA SREĆNO RODITELJSTVO – ponedeljak, 12.12.2016. od 18h do 20h
  • NOVOGODIŠNJE POSTAVLJANJE CILJEVA – četvrtak, 22.12.2016. od 18h do 20h

Kontaktirajte nas: +381 64 429 68 31 ili na office@hrcentar.rs

Prijavite se preko formulara: