Loading Догађаји

Saopštavanje neprijatnih vesti

26.03.2015

Koliko često uhvatite sebe da ne obraćate pažnju na ono šta vam drugi govore? Da li često poželite da možete da vratite sat unazad i da sa punom pažnjom zaista čujete i razumete šta vam je neko rekao?

Šta stvarno čujemo i na koji način obradimo informaciju? Koja je svrha povratne informacije, kako je svako od nas razume i da li svi vodimo računa kako saopštavamo određene informacije, vesti? Svakodnevno se susrećemo sa raznim vrstama povratih informacija kako onih prijatnih i pozitivnih tako i onih manje prijatnih. Šta je to što gubimo ili dobijamo određenim povratnim informacijama?!

Pridružite nam se na jednodnevnom treningu „Saopštavanje neprijatnih vesti“, identifikujte na vreme sve potrebne elemente, pripremite se, vežbajte i počnite da koristite sve ono što ste sa nama naučili.

Trening je namenjen svima koji se svakodnevno mogu naći u raznim situacijama kako davanja tako i primanja povratne informacije bilo da je u pitanju pozitivna, konstruktivna, negativna ili nadasve neprijatna.

Trening će Vam omogućiti da kroz interaktivni i grupni rad, diskusije sa predavačem i ostalim učesnicima učvrstite svoja znanja u vezi sa povratnim informacijama i saopštavanjem neprijatnih vesti, kao i preporuke kako ceo proces proći u pozitivnoj atmosferi.

Osnovne tematske oblasti su:

• Povratna informacija – šta znači svakome od nas
• Kakva može biti povratna informacija šta dobijamo a šta gubimo
• Kako je prilagoditi polu, starosnoj dobi
• Koraci davanja povratne informacije
• Šta je neprijatna vest?
• Koje su moguće prepreke
• Šta je važno znati
• Preporuke za dobru pripremu pri saopštavanju neprijatnih vesti

Trening se organizuje kao jednodnevni program u trajanju od 5 sati predstavlja kombinaciju interaktivnog predavanja, grupnih i pojedinačnih vežbi.

Predavač: Miroslava Drapšin

Vrednost treninga: 7.000,00 din. + PDV. Za prijave do 21. marta ostvarujete popust od 15 %, pri čemu je konačna vrednost 5.950,00 din. + PDV.

Vreme održavanja: 26.03.2015. od 15h do 20h

Mesto održavanja: HR centar, Resavska 48, 1. sprat, stan 12

Dodatne informacije: +381 60 55 00 596, office@hrcentar.rs

Prijavite se preko formulara: