Loading Догађаји

TA u svakodnevnom životu

PRIJAVE U TOKU

Novi ciklus treninga: „TA u svakodnevnom životu“ nam omogućava da primenimo savremene psihoterapijske koncepte, pomerajući sopstvene granice.

Cilj trening programa je praktična primena glavnih koncepata Transakcione Analize u životu običnog čoveka, što je i bio cilj Erika Berna, začetnika ove praktične terapijske metode i teorije ličnosti.

Trening program je namenjen svim ljudima koji žele, misle i veruju da je moguće da usavrše svoje opšte psihološke resurse i kapacitete za unapređenje sopstvene svesti o sebi tj. svog identiteta, svog ponašanja, komunikacije u odnosima s drugima, partnerom i decom, usavršavajući time i vaspitne stilove. Prevashodno trening je orijentisan ka:
Svima koji imaju psihološki kapacitet za rast i promenu
Učiteljima, nastavnicima i profesorima koji svakodnevno saobraćaju sa grupama dece ili studenata.
Menadžerima koji vode timove i svakodnevno upućuju zadatke.
Medicinskom osoblju koji svakodnevno susreću ljude s problemima.
Profesionalcima praktičarima koji žele da unaprede sopstvene resurse, i odnose s drugima.

Trening će vam obezbediti:

 • Da na jasan i jednostavan način počnete da razumete strukturu i funkciju sopstvene ličnosti, i ličnosti drugih ljudi
 • Naučićete kako da šaljete i primate jasne i kongruentne poruke sebi i drugima
 • Imaćete uvid u obrasce koje ste prihvatali u svojim ranijim fazama razvoja, a na kojima počivaju vaša životna opredeljenja
 • Ispitaćete koliko su oni funkcionalni, koliko vam koriiste
 • Trening će vam omogućiti da na zabavan i jednostavan način stavite tačku na neželjene reakcije, i „psiho igrice“ koje igrate sa sobom i ljudima oko sebe
 • Shvatićete načine na koje sabotirate sopstvene ciljeve ili se zaustavljate na putu ka njima
 • Uočićete svoju nesvesnu motivaciju, i šta je pokreće. Proceniti njenu efikasnost, i koliko Vam ona zapravo donosi u sadašnjem životu
 • Da li ste zadovoljni? Da li živite ono što ste oduvek hteli? Da li ste postali to što jeste?
 • Razumećete vezu između misli, osećanja i ponašanja
 • Shvatićete svrhu emocija, i početi da razlikujete autentične od tzv. „reket“ emocija
 • Odlučićete da napravite promenu, na način da ona bude izvodljiva i dostižna kako bi vas povela u željenom pravcu
 • Naučićete kako da razumete svoj emocionalan život, i njegove mehanizme, kao i da ga obogatite velikim rasponom osećanja i reagovanja prema sebi i drugima
 • Konačno, tokom procesa treninga koji je interaktivan sa dosta vežbi i materijala, prihvatićete svest o sebi drugima i svetu, na nov način!
 • Prepustićete se spontanosti više nego do sad i konačno, omogućićete sebi kapacitet za bliskost, koji unosi zadovoljstvo u najintimnije delove života.

Na ovom interaktivnom trening programu ulazite u intenzivan proces od tri meseca, nakon kojeg u psihološkom smislu otvarate vrata spontanosti i istinskom kapacitetu za bliskost. Time ostvarujete i jedan od ideala TA škole, autonomiju ličnosti!

Trening program se izvodi u grupama od 12 do 16 ljudi. Trening je interaktivan, sistematičan i logički osmišljen da vas provede kroz interni iskustveni proces uz pomoć prezentovanja glavnog koncepta, demonstracije, vežbi, iskustvenih uloga u maloj i većoj grupi, roll play-a, diskusije, i korisnih uvida. Polaznici dobijaju materijale za rad, kao i sertifkate na kraju kursa.

Trening vodi Maja Pavlov, je psiholog CTA psihoterapeut i NLP trener, s višegodišnjom savetodavnom praksom i vođenjem edukativnih i terapijskih, grupa ljudi u zemlji i inostranstvu. Autor je nekoliko akreditovanih treninga kod Republičkog Ministarstva i oko 50 projekata u oblasti razvoja zajednica.

Treninzi u okviru programa TA u svakodnevnom životu su bazirani na iskustvenom učenju, koje uključuje teorijske i praktične vežbe, i materijale.

Vreme održavanja: svake srede od 18h do 21h, počevši od septembra 2016. godine

Trajanje treninga: 10 radionica po 3 sata

Investicija: 3.500,00 rsd + PDV po radionici. Za uplate u celosti ostvarujete popust od 500,00 rsd pri svakoj radionici, pri čemu je konačna vrednost 3.000,00 rsd po radionici

Mesto održavanja: HR centar, Resavska 48, 1. sprat, stan 12

Dodatne informacije: +381 60 55 00 596 ili na office@hrcentar.rs

Prijavite se preko formulara:

Aktuelni treninzi