Jelena Malenović

Konsultant iz oblasti komunikacija i odnosa sa javnošću

linkedin: Jelena Malenović

Konsultant iz oblasti komunikacija i odnosa sa javnošću, svoja neprocenjiva znanja i potpuno razumevanje potreba biznisa, sticala je sinergijom iskustava kako sa strateških lokalnih i regionalnih pozicija jedne od Fortune 500 kompanija tako i na client service pozicijama sa agencijske strane. Tokom više od 20 godina iskustva u razvijanju nekih od vodećih svetskih brendova komunikacije ostvarila je brojne uspešne i nagrađivane kampanje koje su pomerile granice i postavile nove trendove u zemlji i regionu.

Jelenina ekspertiza su interne i eksterne komunikacione strategije, programi društveno odgovornog poslovanja, odnosi sa javnošću i medijima, krizni i menadžment promena, razvoj i vođenje lokalnih i matrix organizacija i timova, employer branding i employee engagement.

Reference: Avon Cosmetics, Ambasada Indije, Breitling, Cartier, Citizen, Frosch Baby, Gucci, Longines, Mont Blanc, Parker, Puzzle Group, S.T.Dupont, Telenor, Tissot, Tikveš vinarija, Timberland, Waterman, Victorinox, Zippo.