Sanja Starovlah

Senior HR konsultant i trener
sanja.starovlah@hrcentar.rs
linkedin: Sanja Starovlah

Sanja je konsultant i trener u oblasti razvoja poslovanja, upravljanja ljudskim resursima, komunikacije i emotivne pismenosti. Završila je Master studuije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Sertifikovani je trener programa Psihopolis instituta.

U HR Centru je koordinator marketinških aktivnosti, kao i trener iz oblasti HR resursa, komunikacije i emocionalne inteligencije. Sertifikovani je NLP Praktičar asocijacije IANLP i jedan od trenera u Udruženju MYNLP u okviru Akademije za roditelje i decu. Ima višegodišnje iskustvo u vođenju programa efikasnog učenja.

Radila je na razvoju komunikacionih modela dece, studenata i profesionalaca. Učestvovala je na projektima koji su se bavili vršnjačkim koučingom, profesionalnom orjentacijom za mlade, razvoju intelektualnih sposobnosti i kreativnosti kod dece.

Iskustva i znanja iz HR oblasti sticala je saradnjom sa korporativnim sektorom na projektima vezanim za treninge, kao i vođenjem procesa regrutacije i selekcije kadrova i sprovođenju team building aktivnosti. Radom u velikom sistemu imala je prilike da stekne uvid u potrebe klijenata u domenu upravljanja ljudskim resursima i internih komunikacija.

Reference: OD&M Consulting, Atria Group SEE, Beo Resurs, GIZ, AIESEC