Tatjana Šokčić

Poslovni konsultant i NLP trener
M: +381 60 412 13 04
tatjana.sokcic@hrcentar.rs
skype: tanjahrcentar
linkedin: Tatjana Šokčić

Osnivač je i direktor konsultantske kuće HR Centar koju čini široka mreža profesionalaca iz sveobuhvatnih oblasti poslovanja.

Svoje dugogodišnje bogato iskustvo sticala je radeći sa mnogim vodećim kompanijama u svetu i kod nas, učestvujući u stvaranju dve kompanije na našem tržištu, kao i procesu uspešne integracije tri kompanije u jednu i kompletnoj reorganizaciji poslovanja.

Kreira i realizuje programe razvoja liderskih i menadžerskih veština kroz procenu kompetencija i liderskog potencijala, kreiranje ličnog razvojnog plana, programe obuka i individualni rad sa klijentima, kao i programe razvoja prodajnih i timova podrške korisnicima.

Bavi se procenama kompetencija uz korišćenje različitih alata za koje je setifikovana: Hogan, Inspire i SDI.

Osnivač je Udruženja za lični rast i razvoj MYNLP čiji je cilj razvoj pojedinaca i organizacija kroz različite NLP programe, programe razvoja menadžera i individualni rad sa klijentima. Sertifikovani je NLP trener Global Standards asocijacije. Sertifikovani je kouč i član Analytic – Network Coaching udruženja, a završila je i modularni trening Umetnost i nauka coachinga Ericksonovog Instituta za coaching, Vankuver, Kanada,.

Autor je brojnih objavljivanih članaka na aktuelne HR teme, aktivno drži seminare i učestvuje kao gostujući predavač na stručnim skupovima.

Tatjana je diplomirani saobraćajni inženjer, i master iz oblasti upravljanja ljudskim resursima.

Reference: M:tel Republika Srpska, Telekom Srbija, Orion telekom, Blicnet, Trizma, Carlsberg, Coca Cola, Metro, Đak sport, AVON Cosmetics, Knjaz Miloš Natura, Fiat, NIS, MOL, Mikrofin grupacija, MKD Zdravo, Skupština Srbije, i drugi.