ENERGY MANAGEMENT – OČUVANJE VLASTITE ENERGIJE

Zašto je važno upravljati svojom energijom?

radionice3Radimo 10, 12, 14 sati dnevno, osećamo se iscrpljeno, osjećamo se krivo i nezadovoljno, loše spavamo, loše se hranimo, nemamo vremena za vežbanje… Većina nas na pojačane zahteve posla odgovara ostajanjem duže na radnom mestu, što uzima svoj danak fizički, emotivno, mentalno i dovodi do smanjenja nivoa uključenosti na poslu i većeg nivoa  rastresenosti, kao i osećaja da se trudimo više nego ikad kako bismo pratili tempo, a sve manje uspevamo. Sve se više približavamo tački pucanja, dok do nje i ne stignemo.

Uporno pokušavamo povećati broj sati koje provodimo na poslu, radeći prekovremeno. Problem sa prekovremenim radom je da je VREME OGRANIČEN RESURS i mi pokušavamo povećati broj sati koji je ograničen. Dan traje 24 sata i što god mi uradili taj broj sati ostaje isti.

Imamo osećaj da nas vreme kontroliše, da svakodnevno gubimo trku sa vremenom, imamo osećaj gubitka kontrole nad svojim životom.
Osnovni razlog zbog kojeg sve to osećamo je što imamo manjak znanja i veština o neograničenom resursu koji je svakome od nas dostupan: NAŠOJ LIČNOJ ENERGIJI.

Ljudska energija je neograničen resurs kojim samo treba naučiti ispravno upravljati. Upravljajući energijom upravljamo vremenom, upravljajući vremenom upravljamo svojim životom.

Naučite na našoj radionici koja su to 4 izvora naše energije i kako njima upravljati u cilju kvalitetnijeg života, ličnog zadovoljstvau očuvanja zdravlja.