ISKUSTVO

HR Centar agencija pruža usluge razvoja poslovanja kao i ličnog razvoja kroz konsalting i sertifikovane programe, tehnike i alate.

HR Centar okuplja iskusne eksperte na području upravljanja:
Poslovnim procesima
Ljudskim resursima
Prodajom i brigom o korisnicima
Svoje znanje i iskustvo stavljaju u funkciju razvoja klijenata na polju:
Ličnog razvoja
Profesionalnog razvoja
Razvoja poslovanja
Kroz:
Konsalting
Obuke i razvojne programe
Outsourcing
Coaching
Mentorstvo

Nudimo inovativna, kvalitetna i praktična rešenja, jedinstvena na tržištu, pravljena po meri svakog pojedinačnog klijenta, uz uvažavanje njihove vizije, strategije i poslovnih ciljeva.

VREDNOSTI

Naša vizija je da, kroz partnerski odnos, svojim klijentima nudimo praktična rešenja, jedinstvena na tržištu, koja će ih podržati u ostvarenju poslovnih i ličnih ciljeva.

Misija HR Centra jeste da okuplja vrhunske profesionalce čije ekspertize i energija udružene daju inovativna rešenja iz oblasti upravljanja ljudskim resursima i razvoja poslovanja uopšte.

Mi živimo naše vrednosti i implementiramo ih u svaki projekat koji radimo sa našim klijentima:

Partnerski odnosi

Mi rastemo i razvijamo se samo ako rastu naši klijenti, ostvarenje njihovih ciljeva znači ostvarenje naših

Kvalitet usluga

Kruna našeg rada je zadovoljan i lojalan klijent i zato uvek težimo ka održavanju vrhunskog nivoa usluge

Inovativnost

Sinergija ideja i maksimalno korišćenje različitih potencijala i ekspertiza članova tima čini naše predloge celovitim i inovativnim

Inicijativa

Od nas uvek možete da očekujete korak više jer težimo da prevaziđemo očekivanja

Posvećenost

U svakom trenutku, svakom našem klijentu i projektu posvećen je najstručniji konsultant – vođa projekta

Prilagodljivost

Saradnju definišemo sa klijentom kroz coaching proces jer nam je važno da u potpunosti odgovorimo njegovim potrebama

Kontinuirano usavršavanje

Posvećeni smo doživotnom učenju i usavršavanju da bismo uvek bili spremni odgovoriti na nove zahteve klijenata

TIM

Članovi našeg tima, treneri i konsultanti, poseduju bogato korporativno i iskustvo u javnom i nevladinom sektoru koje su sticali radeći na odgovornim pozicijama u multinacionalnim i domaćim kompanijama.

AKREDITACIJE

 • NLP TRENER, MASTER I PRACTITIONER

  IN NLP I IANLP su međunarodne organizacije osnovane u cilju očuvanja kvaliteta NLP programa određivanjem kriterijuma za njegovo izvođenje. Članovi udruženja imaju sertifikate koji potvrđuju i garantuju njihove NLP veštine. NLP je najpoznatiji svetski komunikacioni model.

 • REGISTERED ANALYTIC – NETWORK COACH

  A-N Coaching Network je međunarodna organizacija osnovana sa ciljem promovisanja A- N Coaching System-a, pristupa coaching procesu koji se zasniva na psihoanalitičkoj teoriji i praksi povezujući je sa inovativnim pristupom osnivača dr.Simon Westerna leadershipu i ulozi pojedinca u savremenom, umreženom društvu.
 • SERTIFIKOVANI WINGWAVE COACH

  Besser-Siegmund Instituta iz Hamburga. Wingwave je priznata svetska metoda gde se individualnim radom sa klijentom rešava stres, konflikti, anksioznost, dileme, strahovi  i fobije.

 • SERTIFIKOVANI KORISNIK I ZVANIČNI RESELLER HOGAN ASSESSMENT SYSTEMS ALATA, Adria

  Hogan alat je jedan od najpriznatijih alata u svetu za zapošljavanje pravih ljudi na prava mesta, razvoj talenata u organizacijama i procenu liderskog potencijala menadžmenta kroz procenu kompetencija, jakih i slabijih strana ličnosti, kao i uklapanja u organizacionu kulturu.

 • SERTIFIKOVANI KONSULTANT I DISTRIBUTER

  INSPIRE management metodologija je način prepoznavanja odgovarajućeg pristupa u poslovnom rukovođenju - kako rukovodioci i lideri znaju šta učiniti u ponašanju, komunikaciji, planiranju i organizovanju drugih osoba da bi ostvarili najbolje rezultate za kompaniju. Inspire kao metodologija je nastao kao odgovor na pitanja kako prema potrebama kompanije prepoznati, zaposliti i zadržati najkvalitetniji kadar!
 • SERTIFIKOVANI KONSULTANT I TRENER – SDI PERSONAL STRENGHTS, USA

  SDI je alata za procenu komunikacijskog stila baziran na motivacionom sistemu vrednosti koji koristimo za unapređenje komunikacije na ličnom i timskom nivou kroz procenu ponašanja u normalnim i konfliktnim situacijama pa je alat koji se najčešće koristi u programima koji se bave upravljanjem konfliktima u poslovnom okruženju.