Podrška za mlade

„Budi promena koju želiš da vidiš u svetu“ – Mahatma Ghandi

U HR Centru naše društveno odgovorno poslovanje usmerili smo na razvoj mladih kao budućeg stuba ekonomije. Pokreće nas vizija uspešnih i zadovoljnih mladih profesionalca koji ostvarujući svoje pune kapacitete doprinose procvatu celokupnog društva.

Posebno odabranim i prilagođenim programima ličnog i profesionalnog razvoja za mlade lidere budućnosti i u saradnji sa brojnim univerzitetima, studentskim organizacijama i organizacijama za mlade, činimo dostupnim naša znanja, veštine i iskustvo kako bi se mladi što uspešnije i brže ostvarili i razvijali u profesionalnom svetu.

Programi za mlade koje organizujemo:

Stipendije

Program za razvoj lidera budućnosti zasnovan na sertifikovanoj NLP obuci, posebno smo kreirali da odgovori na potrebe mladih koji se pripremaju ili grade svoje prve korake u profesionalnom svetu.

Program je koncipiran po princima akceleracijskog učenja i uključuje uravnotežen odnos teorije i praktičnih vežbi omogućavajući polaznicima da usvojeno znanje odmah kompetentno primenjuju u svakodnevnim situacijama.

NLP Practitioner traje 130 časova i nakon procedure sertifikacije, polaznik dobija međunarodno priznat sertifikat, verifikovan od strane Global Standards asocijacije. Obuka se u potpunosti odvija u skladu sa uputstvima i principima asocijacije, a kroz program godišnjih stipendija odlučili smo da je učinimo dostupnom mladima koji žele da ostvare viziju svoje uspešne budućnosti.

Saznajte više »

 

Poslovna praksa u HR Centru

HR Centar svake godine otvara vrata studentima zainteresovanim za učenje kroz praktičan rad. Do sada je već tri generacije studenata imalo priliku da se neposredno upozna sa načinima kreiranja i organizacije obuka i samog poslovanja, kao i da kroz specijalizovane i ciljane radionice saznaju više o veštinama efikasne komunikacije, vođenju i upravljanju timovima i ovladaju tehnikama ličnog i profesionalnog razvoja.

Besplatne radionice za mlade koje organizujemo u saradnji sa našim partnerima

– Kako da izgradiš svoj lični brend

– Tehnike strateškog razmišljanja

– Postavljanje ostvarljivih ciljeva

– Kako održati motivaciju

– Motivacija i optimizam

– Strategija uspešnog dana

– Emocionalna inteligencija

– Koučing

– Komunikacijski modeli

– Efikasna poslovna komunikacija

– Umetnost vođenja uspešnih timova

– Upravljanje remote timovima

– Veštine pregovaranja i prodaje

– Odnosi sa medijima i javnošću

– Krizni i menadžment promena

 

Radionice kreiramo i prilagođavamo prema potrebama svake pojedinačne grupe mladih tako da pružimo najkvalitetnije i najkonkretnije odgovore i rešenja.

Saradnje

Sa velikom radošću sarađujemo sa vodećim organizacijama za mlade kako bi najnovija saznanja i veštine učinili dostupnim što većem broju budućih lidera. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama javite nam se na kontakt stranici, biće nam zadovoljstvo da se upoznamo i zajedno širimo znanje za budućnost.